Aquanit Duş Karosu Nedir ?

12-03-2022 18:56
Aquanit Duş Karosu Nedir ?
Seranit firmasının ürettiği Aquanit duş karoları belli başlı ebatlarda üretilmektedir.

80*80
90*90
80*120 ve
90*135 gibi



Eğer duş alanınız bu ebatlara uygunsa mutlaka Aquanit duş karosu kullanmanızı öneriyoruz. İşte sebepleri :

1) Ürün yer seviyesinde olduğu için zorlanmadan duş alanına giriş yapabilirsiniz. Bu yaşlılar, hastalar, engelliler ve aslında herkes için çok kullanışlı bir yol.

2) Bu ürünler porselen seramik olduğu için çok dayanıklı ve uzun seneler güvenle kullanabileceğiniz ürünlerdir. Su emme değerleri sıfır yakın olduğundan zamanla şişmez, ebat değiştirmez ve renklerinden ve tasarımlarından hiç bir şey kaybetmezler.

3) Aquanit duş karosu kolaylıkla uygulanabilsin diye üretilmiştir. Ürünün tüm sifon ve duş kanalı sistemi üzerindedir. Montaja hazır halde gelir.Ekstra bir ürün almanıza gerek yoktur.

4) Ürünün su akışı için doğal bir eğimi vardır. Bu suyun istemediğiniz yerlerde toplanmasını ve taşmasını engeller. Ustanız monte ederken su akışı için ayrıca bir eğim vermek zorunda kalmaz.

5) Ürün R10 kaymazlık değerine sahiptir. Kaymanızı önler, güvenlidir.

6) Aquanit duş karosu hijyeniktir. Ürün tek parça olduğundan derzsiz döşenir ve derzin oluşturduğu bakterileri duş alanınız içine sokmamış olursunuz.Ayrıca gider tasarımı kirlerin birikmesini önlemek üzere tasarlanmıştır.



7) Ürün kimyasallara karşı dayanıklıdır ve her türlü temizlik malzemesi ile temizlenebilir. Leke tutmaz.

Aquanit sadece evinizde değil otellerde, hastanelerde ve insanın ve duşun olduğu her yerde kullanılabilecek bir üründür.

Banyome.com Aquanit satışı yapmaktadır. İstanbul içine kendi araçlarımızla teslimat yapıyoruz. Ancak İstanbul dışına kırılma riskinden ötürü sadece palet bazında satışımız bulunmakta. Şimdi Aquanit fiyatları ve modelleri için tıklayın.

Aquanit Duş Karosu
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.